Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Bakos Judit Eszter - Bakos Attila

PATANJALI relax 2. | jóga szútra filozófiával, hangtálakkal

mindenKOR

Leírás

RELAX yoga nidra  + jóga szútra filozófia  |  

PJS 3-4 pada verseivel

Vezetett mélyrelaxáció Patanjali Jóga Szútráinak III-IV. Pádájával, hangtálakkal, gonggal, vizualizációs és imaginációs gyakorlatokkal, meditációval | otthoni gyakorláshoz

 

Próbáld ki és tanulj jóga szútra filozófiát mélyrelaxációban 

A Patanjali Relax 2. album tartalma ötvözi a jóga nidra és a nada jóga jótékony hatásait.  Különlegessége Patanjali Mester Jóga Szútráinak 3-4 pádája, a Vibhuti Pada és Kaivalya Pada hanganyaga, melyet a mentális gyakorlatokba ágyazva önálló benső egységként hallgathatunk, tanulmányozhatunk, s ez által  szert tehetünk a jóga irodalom egyik esszenciális művének bensőséges tudására.

Az albumon szereplő  mentális gyakorlatok elősegítik a teljes fizikai és érzelmi ellazulást.  Fejlesztik a tanulás és koncentráció (dharana) adottságait,  javítják a memóriát és a stresszkezelési készséget.  Rendszeres gyakorlással megsokszorozhatjuk értelmi és emocionális intelligenciánkat és nagyot léphetünk előre a benső béke és  elégedettség (santosha) felé vezető úton.

A hangtálak csodálatos hangja és a gong rezgése harmonikusan támogatja a jóga nidrát, illetve az album vizualizációs és imaginációs gyakorlataiban való elmélyülést.

A hanganyag ékessége a jógafilozófiai rész, Patanjali Mester Jóga szútráinak 3-4 pádája teljes vers vertikuma Bakos Attila fordításában.  

Sok szeretettel ajánljuk, ha vonzódsz a tudatos mélyrelaxációhoz és a jóga filozófiához.

 

Stílus: vezetett relaxáció, jóga nidra, jógafilozófia, meditációs zene, hangtál zene

 

RELAX jóga nidra programok hangtálakkal itt

A csapat
Bakos Attila | Jóga Szútrák fordítása, filozófiai lektor 

Bakos Judit Eszter Ph.D  ・ Virinchi Shakti |  szerkesztő, narrátor, hangtál, gong
Halász Viktor | hangmérnök 
Heisz Krisztián | foto-video