Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Bob Frissell

Pólusváltás - A valódi teremtés könyve I. Nincs raktáron - Előrendelhető

Semmi sem igaz, ami ebben a könyvben található, de a dolgok így működnek és valami igazság mégis rejlik a leírtakban...

Szinopszis

 

Semmi sem igaz, ami ebben a könyvben található, de a dolgok így működnek és valami igazság mégis rejlik a leírtakban...

Bob Frissell e könyvében alaposan beleássa magát néhány vitatott témába: a földi átalakulások, pólusváltások, a világunkat háttérből irányító titkos kormány, ufók, földön kívüli civilizációk, felemelkedett mesterek és a különféle tudatsíkok, dimenziók egymásra hatásának kérdéseibe. A tanítások széles skáláját vonultatja fel - Leonard Orr újjászületés vagy halhatatlanság tanától kezdve, a szakrális geometrián át, a MerKaBá-ig, a tér-idő öngenerált mágneses mezejéig. Különösen lebilincselők a Drunvalo Melchizedeket, a felemelkedett mester, Thoth-ot és a „világ igaz történelmét" érintő témák. A könyv az „egész" megértésének fontosságát hangsúlyozza, míg a szokványos hitet minden bizonnyal próbára teszi (talán meg is dönti). Amennyiben a szokásos válaszok többé nem szolgálnak magyarázattal az ön számára, és új lehetőségeket kíván felfedezni, ezt a könyvet el kell olvasnia! Bolygónk történelmének és jövőjének éles elméjű, radikális nézőpontja. Mi mindnyájan itt vagyunk a kezdetek óta, és itt leszünk az idők végezetéig. Már birtokában vagyunk a könyvben megírtaknak, sőt még annál is többnek.

A modern lelki-szellemi gondolkodás e világhírű alapműve az angolon kívül megjelent eddig: arab, bolgár, francia, francia-kanadai, holland, hindi, görög, héber, lengyel, portugál, olasz, orosz, spanyol, német, svéd, japán és végre magyar nyelven.

 


Tartalomjegyzék

Bevezető a harmadik kiadáshoz - Richard Grossinger tollából

 

1. Az első élményem 
A lesújtó valóság

2. Mi folyik itt?

3. Miért éppen most?
Pólusváltások

4. A Föld problémái

5. Dimenziók
A Merkaba; Melchizedekek

6. Történelmünk
Létrehozóink; Lemúria; Atlantisz; A Lucifer-lázadás; Thoth; Egyiptom és a Lépcsőfok-evolúció; Ehnaton

7. Drunvalo

8. Bevezetés a szakrális geometriába

9. Hórusz jobb szeme
Az Egy törvénye; Emberek; A phi arányosság; A spirál; Fibonacci-sorozat; Csakrarendszerek; A külső csakrapontok; A szem

10. Hórusz bal szeme
A gízai Nagy Piramis

11. Emlékek csarnoka

12. Prána
Krisztus- tudatú szférikus légzés; A Merkaba aktiválása

13. A Philadelphia-kísérlet
Emlékművek a Marson; Ingyen energia-gépezetek; Vénusz; Állatcsonkítások

14. 1972

15. A titkos kormány

16. Ami általában történik

17. Újjászületés
Húsz összekapcsolt légzés

18. A testünk fényből áll, és halhatatlanok vagyunk

19. Újjászületés: Hórusz bal szeme

20. Gyógyítás

21. Az élet összefüggései
A 101-es elmetisztítás; Alapgondolati meditáció; Hasznos tippek; Ki vagyok én?

22. Beteljesedés

23. Mit jelent mindez?

 

Név- és tárgymutató


Olvasson Bele!

Pólusváltások

Ha Thoth nem téved, a pólusváltások kapcsolatban állnak evolúciós fejlődésünkkel. Összefüggenek egymással. A legutolsó változás jelentőségteljes volt, közvetlenül a tudatossághoz kapcsolódott. Negatív változásról beszélünk, „belebuktunk" a tudatosságba.

Azt hiszem, úgy 1950 tájékáig azt gondolták, hogy a pólusváltás valami olyan, ami sosem történik meg, vagy ha igen, akkor is egy milliárd évvel később, aztán soha többé. Valójában 12.500-13.000 évenként végbemegy, tehát a napéjegyenlőségek előrehaladásával minden alkalommal elérkezünk ezekhez a bizonyos fordulópontokhoz. Más szóval rendszeres időközönként zajlik. Tudósok is felfedezték, hogy valójában bolygónk történetében számos pólusváltás játszódott le. Nemcsak a pólusváltások zajlanak le rendszeresen, hanem maguk a pólusok is felcserélődnek, az északiból déli lesz, és fordítva. A sarksapkák az Egyenlítőhöz kerülnek. Alig van olyan hely a bolygón, ahol ne bukkannánk tengeri kagylóra. Találhatunk a Sziklás-hegység csúcsán, vagy a Titicaca-tóban, mely egykor a tengerszint alatt volt, most akár több mint 12.000 láb (3720 m) magasan helyezkedik el. Ezekre az információkra olyan tudósok akadtak, akik tizenöt centis, tizenegy láb (3,41 m) hosszú fúrómintát vettek az óceán fenekéről, az üledékből pedig ugyanúgy tudtak olvasni, ahogy a fák évgyűrűiből lehet.

A pólusváltások terjedelmesek. Az ionikus és radiokarbonos kormeghatározásból kiindulva, bizonyíték van rá, hogy körülbelül 12.000 évvel ezelőtt az Északi-sark jelenlegi pozíciójába, a Jeges-tengerbe a Hudson-öbölből, vagy az Északi szélesség 60-dik, Nyugati hosszúság 83-dik fokából mozdult el.1

Fizikailag jelen pillanatban a Szűz és Oroszlán csillagjegyek közti vonalon tartózkodunk. Ha feltekintünk a mennyboltra, azt látjuk, hogy a Halaktól a Vízöntő felé tartunk, de fizikai szempontból a Szűzben vagyunk, mely az Oroszlán felé halad. A Szfinx ezért ölt egyszerre szűz és oroszlán testet, mely e két csillagjegyet szimbolizálja.

A témával kapcsolatban John White számottevő adattal szolgál Pole Shift című könyvében. Bizonyíték van rá, hogy Észak-Szibériában valamilyen hihetetlen erő darabokra tépett embereket, bölényeket és fákat, melyek azonnal jéggé fagytak. A bölények gyomrában trópusi ételeket találtak. Meg kell jegyeznünk, hogy több mint kétszáz különböző formájú jég tud formálódni, ahogy a hőmérséklet rohamosan csökken. Ezek a földi maradványok a jégszerkezet alatt olyan mélyen helyezkednek el, hogy még ma, 12.500 évvel később is ehetőek. A pólusváltások rendkívül gyorsan játszódnak le. Körülbelül húsz óra alatt le is zajlik.

Számos elmélet létezik arra vonatkozóan, miért történnek ezek a változások. Ilyen például, hogy a jégsapkák terjeszkednek és elcsúsznak, ezáltal a Föld egyensúlyát veszíti, akár egy giroszkóp. Hannes Alfvenis, svéd fizikus modernebb teóriája, az úgynevezett elektromágneses hidrodinamika vagy EHD. Azt vallja, hogy a Föld szilárd kérge alatt egy félkemény réteg is húzódik, mely réteg időnként szilárd anyagként viselkedik, a Föld kérgét a helyén tartja, míg más alkalmakkor, mikor a Föld mágneses mezeje összeomlik, folyadékként reagál, így a réteg kész az elmozdulásra.2 E folyamat ellenkezőjét laboratóriumokban már szemléltették.

Azt senki nem tudja, hogy a folyamatot mi váltja ki. Mikor elkezdődik, a Föld felszíne olyan 2000 mérföld/órás (3220 km/óra) sebességgel mozog, a szél 1000 mérföldet (1610 km) tesz meg óránként. Ez nyilvánvalóan elegendő ahhoz, hogy mindent elpusztítson rajta. Nem meglepő módon reménykedünk, hogy ez alkalommal kicsit jobban fogjuk tudni kontrollálni az eseményeket.

Bármilyen mértékű is lesz a pólusváltás, ezzel együtt a tudatosságban is változás fog beállni. Ezért egyszerre fogunk megváltozni. Ha minél jelentősebb tudatváltozást tudunk végrehajtani, annál inkább képesek leszünk befolyásolni a fizikai pólusváltozást. Ezért a feladatunk az, hogy elég tudatosak legyünk annak érdekében, hogy a következő pólusváltást félelmetes helyett élvezetessé tegyük.

Mint újjászületőnek, engedjék meg nekem, hogy azt mondjam, a pólusváltás épp olyan, mint a születés. Ha egy nő fél tőle, akkor a szülése nehéz és fájdalmas lesz. Ha viszont nyugodt és nem aggódik, könnyen világra hozza gyermekét. A születés lehet egyszerű, és annak is kellene lennie. De bármilyen is legyen, a tudatosságon múlik.

Talán rémisztőnek találják ezeket az információkat. Ne féljenek. Legbelül már értik, hogy nincs ok az aggodalomra. Általában, mikor egy bolygó pólusváltáson megy keresztül, az előrejelzés szerint sokakat hívnak, néhány ember pedig kiválasztottként éli meg. De végső soron mindenki részt vesz benne. Kezdetben páran Krisztusi-tudatra tesznek szert, a többiek pedig egy vagy két dimenziót zuhannak (annyit, amennyi harmóniájukhoz elengedhetetlen). Hosszú idő elteltével, akár több száz vagy több ezer év múlva azok, akik véghezvitték a változást, visszahozzák a többieket, végezetül az egész bolygó Krisztusi-tudatállapotba kerül. De ezekben a pillanatokban a Föld bolygón valami egész más történik. Ezt fogom feltárni az elkövetkező fejezetekben.

Jegyzetek

  • 1. John White: Pole Shift - Virginia Beach, Virginia: A.R.E. Press, 1980
  • 2. John White: Pole Shift

4

A Föld problémái

Mikor itt az ideje a tudatosság változásának, egyidejűleg haldokló és születési folyamat is vezet az elmozduláshoz. A Földnek jelen pillanatban jelentős gondjai vannak, sokkal komolyabbak, mint ahogy kormányaink állítják. Valamikor 1989 környékén a nagyhatalmak kezdték feltárni a döntő információkat, de csak bizonyos szegmensekben. Ha e problémák egyike eléri a kritikus pontot, a bolygó élete komoly fenyegetettség elé néz. Jelenleg pedig minden válságossá kezd válni.

Például, 1980 körül Jacques Cousteau azt állította, hogy a tengerek és óceánok haldoklanak. Eleinte senki nem vette komolyan, de 1990-re a Földközi-tenger 85 százaléka elpusztult. Az Atlanti-óceán sincs sokkal lemaradva mögötte. A Csendes-óceán nagyobb víztömegének köszönhetően kicsivel jobb helyzetben van.

Ha az óceánok megszűnnek, a planktonok és fitoplanktonok is kipusztulnak, melyek nem csupán a tápláléklánc pillérei, de a bolygó legfőbb oxigénforrásai is.

Másik probléma a Föld ózonrétegének elvékonyodása, ezáltal egyre több és több jut be a légtérbe a káros ultraviola sugárzásból. Az ENSZ Környezetvédelmi Programjának igazgatója szerint ez az egyik legnagyobb veszély az emberiségre nézve.1

Az ózonréteg még sosem látott mértékben kezd megsemmisülni. Sokkal gyorsabban és nagyobb területen megy végbe, mint amit a természettudósok jósoltak. 1991 decembere és 1992 februárja között Európa felett az ózonréteg 10-20 százaléka elpusztult, mely minden idők legnagyobb száma.Joe Farman, brit tudós - aki 1985-ben felfedezte az Antarktisz feletti ózonlyukat -, hozzátette, hogy az Észak-Amerika feletti időszaki ózonveszteség 2000-re elérte a 20-30 százalékot.3

A következő egy-két évtizedben a probléma tovább fog súlyosbodni, mivel a múltban bekövetkezett vegyi sugárzások még nem érték el az atmoszféra felső részét. Tíz-húsz éven belül az ózonréteg talán végleg meg fog szűnni. E nélkül viszont nem tudunk továbbélni.

És ez csak kettő azon környezeti problémák közül, melyekkel szembe kell néznünk. Olyan sok van belőlük, hogy úgy tűnik, süllyedő hajón foglalunk helyet. A Föld sajátságos aspektusa, a harmadik dimenzió, melyet mindennapi életnek hívunk, nem lesz többé sértetlen.

Drunvalo szerint, ha pár év múlva visszatérünk ide, a harmadik dimenzióban holtan találnánk a bolygót. De élet továbbra is lenne a Földön; egy számunkra előkészített, magasabb hullámhosszal rendelkező gyönyörű helyre tartunk, ahol egyáltalán nem léteznek gondok. Kissé rövidebb hullámhosszal fogunk mozogni, de magasabb energiaszinten. A Biblia ezt az állapotot mennyországnak nevezi. Voltaképpen a harmadikból a negyedik dimenzióba fogunk kerülni.

Drunvalo azt is állítja, hogy földönkívüliek rendszeresen meglátogatnak egy, a miénkhez hasonló bolygót. De az egyetemes törvénnyel szembeütközne, ha kapcsolatot létesítenének velünk. Ezért egy felhanggal feljebb lépnek annál, ahol mi vagyunk, ezáltal számunkra láthatatlanok. Viszont tisztán figyelhetnek bennünket ebből a magasabb világból. Valójában bolygónk következő felhangja tele van kíváncsi lakók járműveivel, akik mostanában látogatóként érkeztek a második felhangba, és mára szinte teljesen be is népesítették azt.

A helyzetünk a legszokatlanabb, ami valaha ismert volt az univerzumban. Még távoli galaxisokból is tartózkodnak itt lények, akik figyelnek minket. Általában sosem törődnek velünk. A legtöbb földönkívüli nemcsak fénytestben van itt, de úgy, hogy hajójuk és testük egy és ugyanaz.