Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

VIRINCHI MANTRASOUND

OM Mantra meditative chant hangtálakkal

Leírás

Erre az albumra egy brahminok 60 perces AUM meditációját (Om mantra chant) tettünk fel hangtál zenével.  A mindennapokban használhatod a munkád vagy tanulás háttérzenéjeként, illetve relaxációhoz, meditációhoz  vagy amikor kikapcsolódnál a világ pörgéséből. A homogén OM és a hangtálak úgy hatnak az elmére, mintha kiállnál a víesésből és felnéznél az égre:  a gondok, gondolatok és érzések  fölött mindig kék az ég.

 Az OM-ról védikusan... A náda jóga tanítása szerint a világegyetem az AUM rezgéséből keletkezik, s végül abba olvad bele. Jellemző rá a szat (a létezés állandósága), a csit (tudatosság) és az ánanda  (önfeledtség, felszabadultság) egysége. Az OM hangzója pranava is egyben, ami annyit jelent, hogy az  OM / AUM a  prána vagy lélegzet közvetítő közegén keresztül hatja át lényünket.

Az Om bídzsa mantra (mag mantra) a védikus tradíciókban magként tartalmazza a Gájatrí mantrát és a Védákat. Vagyis, ahogyan a jógik szimbólumokban átadták: az Om-ból árad ki a Gájatrí mantra, s a Gájatrí mantra tartalmazza a Védák eszenciáját. E hang kivetülése az egész megnyilvánult világ, és ezt a hangot hívjuk nádának vagy sabdának. 

„Az Om a teljes, elpusztíthatatlan (Aksara) és örök világmindenség. Minden, ami csak volt, van és a jövőben lesz, az maga az Om. Minden, ami megismerhető vagy kikövetkeztethető, és ami a háromféle időn (Tri-kála) túl van, az az Om maga.” Mándukja-upanisad

 


A csapat:

  • MantraSOUND Choir
  • Virinchi Shakti Bakos Judit Eszter
  • Bakos Attila
  • Duffek Mihály
  • hangtálak:  Virinchi Shakti  Bakos Judit Eszter
  • hangmérnök:  Halász Viktor

Nézz bele, hallgass bele kapcsolódó videónkba!

  

Hasonló mantrák meditációs zenével |  KLIKK IDE!

 


OM_Meditative_CHANT_hangtalakkal.mp3