Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Természetfeletti könyv

Gondolkodásunk könnyen kedélytelenné válhat, ha újra és újra elhisszük, a halál elkerülhetetlen, s nem áll módunkban felülkerekedni rajta. Ha gondolataink, érzelmeink, cselekedeteink teremtik meg a valóságot (már pedig így van), a meg nem válaszolt és meg nem vizsgált halál utáni vágy, melyet a kizárólagos testi létezés tudatban élt nemzedékektől, végül szüleinktől és kultúránktól örököltünk, életünk nem kívánatos részévé válik és létrehozza jövőbeli gyümölcseit. Azaz a halál és nem az örökkévalóság kultúráját.

 

Amíg erősítem magamban a létezés tudatát, megtartom az egészség és fiatalság állapotát. Azaz a halál és nem az örökkévalóság kultúráját. Sokat bírált modern civilizációnk elszívhatja minden energiánkat, de támogathatja is örömteli, örök életünket. Nem szükséges és nem is lehetséges mindenkit meggyőznünk a halhatatlanságról. Néhányan vágynak a halálra, és ehhez joguk is van. Ugyanakkor mindenkinek joga van választani az élet és halál között.

 

A Természetfeletti könyvekben található értesülések nélkül azonban nem hozhatjuk meg a helyes döntést. A legtöbb ember annyira belemerül a halál kötelező eljövetelének gondolatába, hogy fel sem merül benne a halhatatlan jógik, a felemelkedett mesterek által feltárt, valójában minden emberben benne rejlő isteni képességek kibontakoztatása.

Denny Sargent

Őrangyalod és Te | KÖNYV

2 200 Ft

Bob Frissell

Pólusváltás II. - A valódi teremtés könyve | KÖNYV

2 200 Ft

Bob Frissell

Pólusváltás - A valódi teremtés könyve I. Nincs raktáron - Előrendelhető

2 200 Ft

Bob Frissell

Pólusváltás III. - Prófécia és lehetőség 2012 | könyv

2 200 Ft

Ophiel

Asztrál projekció

1 942 Ft

Leonard Orr

Halhatatlanság Nincs raktáron - Előrendelhető

2 072 Ft