Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Pandit Radzsmani Tigunait Ph.D

A mantra ereje | jóga könyv

A Beavatás Misztériuma

Szinopszis

Szabadítsuk fel a mantra erejét, és változtassunk az életünkön!

 

 

 

Mantraszövegek és fordítások. Katt ide

 

 • Az isteni hang Szent Igéjének eszméje emberemlékezet óta kíváncsisággal, izgatottsággal tölti el az embert, titkok forrása. A Szent Ige és annak megvilágosító, személyiségformáló ereje képezi a spiritualitás magvát a keresztény, a buddhista, a szúfi, és az iszlám kultúrkörben. A jógikus hagyomány mantrának nevezi a szent szavakat - a mantra szó szerint azt jelenti: „az a szó, amely ismétlése révén védelmet biztosít." A mantra ereje - A beavatás misztériuma az indiai védikus és tantrikus hagyományok áttekintésével vizsgálja meg a Szent Igét - a mantrát -, és fedi fel a mantra beavatás titkát.
 • Pandit Tigunait - miközben számunkra is érthetően, gyakorlati tanácsokat adva mutatja be ezt a 6000 éves ezoterikus tudományt - elmondja, hogyan használhatjuk a mantrát lelki békénk, és tökéletes testi-lelki egészségünk elérésére, magasabb rendű spirituális önvalónk kibontakoztatására. Saját élményeiről, valamint nagy szentek, és bölcsek tapasztalatairól mesél, magyarázatai révén képesek leszünk megkülönböztetni egymástól a mantra-tudomány ősi, gazdagító hagyományát, a hamisan csillogó, új-koros (new age) utánzatoktól, amelyek mindent megígérnek, de csak csalódást szülnek.
 • Bármelyik korról, vagy hagyományról legyen is szó, az útkereső emberek a mantra tudományának révén járták végig az egyénitől a kozmikusig, a pillanatnyi örömöktől az örök boldogságig, és az intellektustól az intuícióig vezető utat. Ez a könyv mindenkinek hasznára lesz, aki szeretne csatlakozni hozzájuk.

Pandit Radzsmani jóga könyve mindent leír a mantrákról, amit egy jóginak, egy meditációt gyakorlónak a hasznára válik, illetve egy jóga oktató tanfolyamon, jógaoktatói képzésen a témában tudni kell. 
Sőt, mantra meditációs hanganyagot is találsz nálunk itt amivel gyakorolni, fejlődni tudsz: KLIKK IDE!

 


Tartalomjegyzék

  Előszó

 1. Híd a belső világhoz
 2. A fény eltakarása és felfedése
 3. A tanító megtalálása
 4. Az egyetemes mantra
 5. A beavatás ereje
 6. A mantrák osztályozása és a különféle mantrák erői
 7. Mantra, jantra és istenség
 8. Shaktipáta: A kegyelem leereszkedése

 Függelék: 
     Felkészülés a mantra beavatásra
     Hogyan végezzünk purash csaranát?

 A szerzőről

 

---

Miért jó mantrázni?: KLIKK IDE!

Mantra szövegek, fordítások: KLIKK IDE!

Mantra zenéről:  KLIKK IDE!


Olvasson Bele!