Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Adó 1%

"Szükségünk van a belső kutatásra, hogy megismerjük önmagunkat. Meg kell értenünk önmagunkat, saját mikrokozmoszunkat (Átman), és kapcsolatunkat a makrokozmosszal (Brahman). Az összes empirikus tudomány sok-sok részre osztja az embert, míg a spirituális tudományok egységet érzékelnek a sokféleségben. Szükségünk van arra, hogy tanulmányozzuk a részleteket, az is fontos, hogy egészet teremtsünk a részekből." Bakos Attila

 

1% a védikus kultúráért

A védikus kultúra üzenete és a jógikus életszemlélet elvei egyetemesek. Esszenciájuk nem függ sem időtől sem tértől, úgy a távol-keleten, mint a világ bármely pontján ma is épp olyan aktuálisak, mint 5000 évvel ezelőtt.

Jung indiai utazásai után azt a következtetést vonta le, hogy minden nemzetnek meg kell találnia a saját jógáját. Ki vagyok én, mi a dolgom, mi az élet célja – ezek a kérdések előbb-utóbb minden gondolkodó emberben felmerülnek. A válaszok azonban úgy tűnik nemzetenként, vagy vallásonként különböznek. Van-e olyan út, vallás, tanítás, amely közös nevezőre hozhatja az egymásnak olyakor látszólag ellentmondó válaszokat. A jóga szerint az ember egy esetben lelhet valódi válaszokra. Ha szívéből kutatja azokat és nem nyugszik, amíg magában meg nem találja őket és át nem éli valóságukat.

20 évvel ezelőtt a Brahmana Misszió azzal a céllal jött létre, hogy keretet teremtsen a védikus alapokon nyugvó önismereti tudás megismertetésére, azok számára, akik szeretnének választ kapni kérdéseikre, és vonzódnak a művészetek, a jóga, a védikus kultúra, és a transzcendencia iránt.

 

A Brahmana Misszió Egyesület támogatásával az alábbi programok jöhetnek létre:

Jelenleg az egyesület az önismereti tudás országos tanításán túl egy Szanszkrit-Magyar értelmező szótár kiadásán dolgozik, mely egyedülálló segítség lesz a jógafilozófiában eligazodni vágyó keresők és gyakorlók számára.

Bővebb információ: www.brahmana.hu

Kérjük, támogasson minket személyi jövedelemadója 1%-ával.Támogatását előre is köszönjük!

 

Brahmana Misszió Egyesület
18298400-1-43                                                                                                                                  
                

Az adó 1% felajánlásáról…

2016-ban is mindannyian rendelkezhetünk személyi jövedelem adónk 2X1 %-ával.  A felajánlás nem kerül pénzbe, csak a bevallás mellé mellékelnünk kell a rendelkező nyilatkozatot – ill. a könyvelőt tájékoztatni a kedvezményezett nevéről és adószámáról.  A nem felajánlott 1%-ok nem jutnak vissza az adózóhoz, vagyis biztatunk Mindenkit, hogy találja meg azt az kulturális egyesületet, közhasznú szervezetet, akinek tevékenységével szimpatizál s támogassa adója 1%-ával. 

 

ADÓ 1% FELHASZNÁLÁSA 2016-BAN

BRAHMANA MISSZIÓ

2016-ban megkapott összeg felhasználása: A  Brahmana Misszió Egyesület a megkapott személyi jövedelemadó 1%-ot a jóga filozófia országos és országon túli oktatására, a vidéki előadások utazási költségének támogatására, internet rádió infrastrukturájának bővítésére, külföldi szakirodalom beszerzésére, illetve meditációs kurzusok és szakrális rendezvények szervezésére fordította.

 

KÖSZÖNJÜK ADOMÁNYÁT!

 


BRAHMANA MISSZIÓ

Adószám: 18298400-1-43

Bankszámla szám: 11600006-00000000-11697729   ERSTE Bank

Jogállás: kulturális egyesület
Szervezet célja:  jóga filozófia előadások és kiscsoportos képzések, meditációs kurzusok, szakrális programok szervezése.  A Brāhmana (pap tanári) közösség fejlesztése és az egyéni  meditációs képzés biztosítása.  Helyi és regionális központok működtetése.  Védikus-brahmanikus és jógikus  szellemiségű könyvek-, hanganyagok kiadásának támogatása.  
 

Támogatóink: Danvantara Kiadó, Narada Akadémia