Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Sylvie Simon

Indigók | könyv

Úton egy Új Bolygótudatosság felé. A Jövő gyermekei a múlt világában.

Szinopszis

A gyerekek már nem azok, akik korábban voltak...
„Elszakadva szellemi gyökereinktől, elmerülve a vegyi és elektromágneses szennyezésben, egy adatszerző és megfigyelő hálózat szálai közé gabalyodva".

 

Teljeséggel híján vagyunk a szabad, őszinte és bátor élethez szükséges tudnivalóknak. Sylvie Simon alámerít bennünket - a látnokok által aurájuk színe alapján „indigó" gyerekeknek nevezett - a harmadik évezred gyermekeinek világába. E gyerekek arra késztetnek bennünket, hogy teljesen újraértelmezzük gondolat és értékrendszerünket, ismét a kezdőkör közepére kell állnunk. Hallgassuk őket! A csillagokkal társalognak, kapcsolatban állva mindazzal, ami mindannyiunkban a legdrágább.

 

Magukat „a jövő emberének" tartják „egy még a múltjában élő bolygón". Az anyagi javak nem érdeklik őket, a létért való küzdelem versenye sem. Felforgatják a világot, hiszen a jövő nagyszerű emberiségének képét vetítik elénk. Bátorságot öntenek belénk, hogy továbbra is hinni tudjuk: nem csupán anyagmolekulák vagyunk, s az isteni jelleg nem a szürkeállomány kiválasztódásában rejlik. 

 

Vajon szívünk mélyén, létezik-e még a bennünk szunnyadó gyermek, kinek hangja a mában, félelmeink és kötöttségeink által letompítva alig hallható? Lehetséges, hogy valaha régen valamennyien ártatlanságban és a létezés egyszerű boldogságában sütkérező lelki-lények voltunk. Mindenesetre az Indigók ezt állítják.

 


Tartalomjegyzék

Előszó       


Első rész  
Új nemzedék   
Az indigók és a többiek 
Az iskola  
A szülők           
A halál  
Az isteni lényeg értelme           
Mennyiben új ez a jelenség?     


Második rész     
A média hatalma    
A föld fennmaradása    
Tanult kuruzslók vagyunk  
A bolygó szennyezése     
Gyermekeink fogják megmenteni a világot? 
Az anyag evolúciója       


Harmadik rész  
Új emberiség   
A maja kalendáriumok és az apokalipszis      
Halgassunk e gyerekekre        


Felhasznált irodalom