Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Pandit Radzsmani Tigunait Ph.D

A köztes lét titka | jógakönyv

Halálból az Újjászületésbe - Karma és Reinkarnáció

Szinopszis

Padit Radzsmani jógakönyvében az áll, hogy  a halál időpontjában lényünket uraló gondolat határozza meg túlvilági tudatállapotunkat. Az egyéni tudat ugyanahhoz a gondolatmintához tér vissza, amelytől a halál pillanatában elvált.

 • A jógatudomány szerint, ha öntudatlanul halunk meg, képtelenek vagyunk tudatos ellenőrzést gyakorolni gondolatmintáink felett, ennek hiányában, pedig egy, a gondolataink kútforrásául szolgáló, régóta dédelgetett érzelmeinkből fakadó erőteljes gondolathullám ejt rabul.
 • Ám a karmától megszabadult, lelkileg képzett ember a halál közeledtével képes tudatosan elhagyni a testét. A bölcsek, miközben elsajátítják a test fokozatos és tudatos elhagyásának módszerét, meditációjukban egészen a halál torkáig merészkednek, majd újra és újra visszatérnek. Egy hétköznapi ember szemében a halált sötétség kíséri, a „halál útkeresői" számára azonban, az örökkévalóság fényétől ragyog. Ezek a látók saját tudatuk belső világát tanulmányozzák a lélek fényénél.
 • Tapasztalataik egyáltalán nem hasonlítanak a halál markába került, majd onnan valami módon kiszabadult emberek halálközeli élményeihez, amit pedig a mennyről és pokolról, Istenről, a gonoszról, és az angyalokról mesélnek, az eltér a vallásos szövegekből ismert képtől, és fontosabb is azoknál.

Ha foglalkoztat a reinkarnáció, az élet utáni állapotok tudása, vagy ha egy jógaoktató képzésen, tanulsz, a gyakorlásod és a technikai alapok elsajátítása mellett sok mindenben megtámogathat ez a könyv, hogy méginkább megértsd a karma és önfejlesztés mibenlétét.

Szeretettel ajánljuk!  A Kiadó


KAPCSOLÓDÓ ELŐADÁSAINK, KÉPZÉSEINK, MEDITÁCIÓK, JÓGA RENDEZVÉNYEINK
 • Hallgass bele Bakos Attila jógapszichológia előadásaiba a youtubeon!  KLIKK IDE!
 • Nézz szét nálunk,  jóga- és védanta iskolánkban, a Narada Védikus Akadémián!  KLIKK IDE!
 • Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzésünk indul szeptemberben: KLIKK IDE!

Tartalomjegyzék

 

 1. A karma dinamikájának élő példái
 2. Szunnyadó, aktív és rejtett karmák
 3. Hogyan hozza létre a tudat a karmákat?
 4. A sors-szövő
 5. A karma törvényének kibúvói
 6. A halál és születés körforgása
 7. A lélek visszatérése
 8. Isteni születés: A bölcsek útja
 9. A jóga szádhana gyakorlatok három fokozata

Süti beállítások