Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Kevin Hogan

A meggyőzés tudománya | Könyv

Igen válasz bárkitől - legfeljebb nyolc perc alatt!

Szinopszis

Az üzletemberek, marketing szakemberek és bárki, aki abból él, hogy másokat meggyőzzön, nem hivatkozhat ezután a legújabb, leghatásosabb eszközök és taktikák hiányára, mert ez a mű mindezeket tartalmazza. Mindezt forradalmian új rendszerbe szedve, s ez által megtanulunk kevesebb, mint nyolc perc alatt bárkit eljuttatni az „igen" válaszig.

 

Új ötletek, technikák gazdag tárházával, a meggyőzőképesség soha eddig fel nem fedett titkaival, a Meggyőzés tudománya megmutatja, hogyan kell: - meggyőző külsővel megjelenni, hatásos és erőteljes testbeszéd üzeneteket küldeni illetve fogadni, a vonzerőt a maximálisra fokozni, elérni, hogy a másik ember jól érezze magát beszélgetés közben, kérdések alapján kideríteni beszélgetőtársam vágyait, szükségleteit és szokásait, titkos eszközökkel gyorsan, hiteles képet festeni magamról, meggyőzni partnerem a „nem" negatív következményeiről, állhatatosnak - de nem zavaróan bosszantónak - lenni.

 

A Meggyőzés tudománya a leghatásosabb technikák mögött feltárja a szigorú tudományt is - miként hat a környezet a hallgatóra, hogyan alakítanak ki szokásokat és rutint az emberek (hogyan lehet ezekről leszoktatni őket), hogyan működik a tudatos és tudatalatti elme.

 

Ez a könyv több mint egyszerű könyv az eladás mesterségéről, ez a könyv megváltoztatja a kommunikációt a legegyszerűbb emberektől kezdve, az ügyfelekkel, a családtagokon át, a barátokkal bezárólag. A meggyőzőképesség Szent Grálját tartja kezében az olvasó - a „nem" „igenné" változtatásának bizonyított eljárását.

 

Párosítva a leghatásosabb tradicionális meggyőzéstechnikákkal, e könyv egyszerű, tömör, gyakorlati összefoglalóját adja a dolgok működésének, illetve kudarcba fulladásának.


Tartalomjegyzék

A szerzőről

Előszó

 1. A változtatni akarás előidézése
 2. Az első négy perc
 3. A meggyőzés delta modellje
 4. Hitelesség - a meggyőzés sarkalatos pontja
 5. A hatáskeltés új alapelvei
 6. Bevezetés az Omega stratégiába
 7. A megfogalmazás alapelvei, meggyőzési technikák és befolyásolási stratégiák
 8. A meggyőzés törvényének alkalmazása
 9. A habozás titkos hatalma
 10. Elmeolvasás: honnan tudjuk mire gondolnak?
 11. Még gondolkodom rajta...
 12. Hogy vesz meg az elméjük ....téged!