Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Szvámi Ráma

Holisztikus egészség egy jógi szemével | jógakönyv

Gyakorlati útmutató a tökéletes egészséghez

Szinopszis

Gyakorlati útmutató könyv a tökéletes mentális és fizikai egészséghez.

 

Amíg a tudatosság a test fogságában marad, az ember nem érhet el magasabb szinteket. Mert ameddig valaki csak a fizikai testével azonosul, bizony sok problémával kell szembenéznie. Gyakran akkor kezdünk több figyelmet fordítani a testre, mikor megbetegszik. (Holisztikus egészség egy jógi szemével  jógakönyv; Szvámí Ráma)

 

Ha testünk fájdalmat érez, képtelenek vagyunk úgy kommunikálni másokkal, ahogy szeretnénk, már csak a fájdalomra fókuszálunk. Ahelyett, hogy tudatosak lennénk arról, valami fájdalmunk van. Szeretteink csupán azzal vigasztalhatnak, ha elterelik róla a figyelmünket. A külső anyagi természet és a belső szellemi tudatosság központ nagylelkűségének köszönhetően tartós egészségben és harmóniában élhetnénk.

 

Ám mesterséges testi és mentális akadályok építésével elvesztettük a közvetlen kapcsolatot ezekkel az erőkkel. Ha a jóga ősi módszereivel újra teljes figyelmet fordítunk létezésünkre, tudatos irányítói leszünk tetteinknek és érzelmeinknek.

 

E jóga könyv segítségével észre fogjuk venni, hogy az egészség mentális aspektusa fontosabb, mint a fizikai. Végül megtapasztaljuk a bennünk lévő tudatosság középpontját, s ezt a különleges szintet hívjuk spirituális egészségnek. Ez egyszerre jelenti a létezés és a harmónia művészetének megvalósítását.

 

Szvámi Ráma - számtalan jógikus könyv szerzője - műve mindent tartalmaz a jógikus egészségről, amit jógiként tudni érdemes. Ezért a jóga gyakorlók, jóga tanfolyamok, jógaoktató tanfolyamok, jóga oktató képzések alap kézikönyvének tartjuk ezt a művet. Szeretettel ajánljuk!


KAPCSOLÓDÓ ELŐADÁSAINK, KÉPZÉSEINK, MEDITÁCIÓK, JÓGA RENDEZVÉNYEINK
  • Hallgass bele Bakos Attila jógapszichológia előadásaiba a youtubeon!  KLIKK IDE!
  • Nézz szét nálunk,  jóga- és védanta iskolánkban, a Narada Védikus Akadémián!  KLIKK IDE!
  • Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzésünk indul szeptemberben: KLIKK IDE!

 


Nézz bele, hallgass bele a MAHA MRITYUNJAYA mantra, a LEGFŐBB GYÓGYÍTÓ MANTRA videónkba!  

Gyógyító mantrák: KLIKK IDE!

 

 


Tartalomjegyzék

   Dr. Sukámal Saha előszava

  1. fejezet: Mi az a holisztikus egészség?
  2. fejezet: Megtisztulás
  3. fejezet: Táplálkozás
  4. fejezet: Testmozgás
  5. fejezet: Lecsendesedés
  6. fejezet: Érzelmek
  7. fejezet: Önképzés

    A szerzőről