Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Pandit Radzsmani Tigunait Ph.D

A köztes lét titka | jógakönyv, jógafilozófia

Leírás

Ha foglalkoztat a reinkarnáció, és szeretnél többet tudni az életek közötti állapotokról, neked való ez a könyv!

Padit Radzsmani jógakönyvében az áll, hogy  a test elhagyásának időpontjában lényünket uraló gondolat határozza meg túlvilági tudatállapotunkat. Az egyéni tudat ugyanahhoz a gondolatmintához tér vissza, amelytől a test elhagyásának a pillanatában elvált. 

Ha öntudatlanul távozunk, képtelenek vagyunk tudatos ellenőrzést gyakorolni gondolatmintáink felett, ennek hiányában, pedig egy, a gondolataink kútforrásául szolgáló, régóta dédelgetett érzelmeinkből fakadó erőteljes gondolathullám ejt rabul. (A köztes lét titka, Pandit Radzsmani Tigunait)

Ám a karmától megszabadult, lelkileg képzett ember képes tudatosan elhagyni a testét. A bölcsek, miközben elsajátítják a test fokozatos és tudatos elhagyásának módszerét, meditációjukban egészen a halál torkáig merészkednek, majd újra és újra visszatérnek. Ezek a látók saját tudatuk belső világát tanulmányozzák a lélek fényénél. Tapasztalataik egyáltalán nem hasonlítanak a halál markába került, majd onnan valami módon kiszabadult emberek halálközeli élményeihez, amit pedig a mennyről és pokolról, Istenről, a gonoszról, és az angyalokról mesélnek, az eltér a vallásos szövegekből ismert képtől, és fontosabb is azoknál.

Ha foglalkoztat a lélekvándorlás tudománya, a karma és az önfejlesztés, vagy ha egy jógaoktató vagy hasonló jógikus képzésen tanulsz, a gyakorlásod és a technikai alapok elsajátítása mellett a filozófiai tudásod szélesítésében megtámogathat ez a könyv..

Szeretettel ajánljuk!  A Kiadó


KAPCSOLÓDÓ ELŐADÁSAINK, KÉPZÉSEINK, MEDITÁCIÓK, JÓGA RENDEZVÉNYEINK
  • Hallgass bele Bakos Attila jógapszichológia előadásaiba a youtubeon!  KLIKK IDE!
  • Nézz szét nálunk,  jóga- és védanta iskolánkban, a Narada Védikus Akadémián!  KLIKK IDE!
  • Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzésünk indul szeptemberben: KLIKK IDE!

Nézz bele, hallgass bele kapcsolódó videónkba!


Hasonló zenék:  KLIKK IDE!