Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Bob Frissell

Pólusváltás II. - A valódi teremtés könyve | KÖNYV

Minden igaz, ami ebben a könyvben található, mert a dolgok így működnek, s az igazság benne rejlik a leírtakban...

Szinopszis

Minden igaz, ami ebben a könyvben található, mert a dolgok így működnek, s az igazság benne rejlik a leírtakban...

 

Gyökeres földi átalakulások, pólusváltások, testüket évszázadonként megújító misztikus indiai jógik, hopi indián próféciák, a Kennedy-gyilkosság és a háttérből mindent irányító titkos kormány, a francia hadsereg atombomba kísérlete a Földünket oltalmazó Krisztus-tudat háló elpusztítására és a Földanya ébredése tizenháromezer év után. Az emberiséget oltalmazó felemelkedett mesterek igyekezete, hogy kivezessék világunkat az újabb katasztrófából.

 

Drunvalo Melchizedek tizenhárom dimenziós fejlődési perspektívája és Leonard Orr újjászületés tana, - melyet ismert a régi Egyiptom, a Mezopotámiai-Sumer és az ősi India. E kötet sokkal több, mint egy prófécia, önsegítő technika vagy évezredes mitológia; mert ténylegesen segít belépni a Föld most születő jövőjébe, bármi is legyen az. Frissell nem rémítgeti olvasóit világkatasztrófákkal és nem ígér egzotikus paradicsomi jövőt sem. Helyette megtanít arra, hogyan hozhatunk létre egy eszközt (személyes merkaba), melynek segítségével a veszély és remény szüntelenül forrongó univerzumán át tudunk utazni.

 

Az emberi faj szellemi evolúciójában valami hihetetlen dolog határához érkezett, amit eddig elképzelni sem tudtunk. A könyv olyan útra visz minket, melyen egyébként is mindannyiunknak részt kell vennünk, ám ha ezt nem tudatosan tesszük, akkor (atlantiszi elődeinkhez hasonlóan) szörnyű dolgok történhetnek velünk, de csak akkor, ha rabjává válunk e szörnyűségeknek. Az olvasón múlik, hogy eldöntse, mindez igaz vagy sem, választása azonban minden életre és egész bolygónkra kiterjed.


Tartalomjegyzék

       Bevezetés

 1. A semmiből valahová
 2. A beavatás
 3. Próféciák
 4. Aktiválás
 5. Elhatározás
 6. A Titkos Kormány
 7. Mágneses mezők
 8. Változások
 9. Az elme
 10. Felfogtam...
 11. A gátak
 12. Újjászületés       
 13. Egységbe rendezés
 14. Megbocsátás
 15. Az Élet öröm - s ezt követi a Felemelkedés
 16. Megerősítések
 17. Babaji
 18. A felsőbb én
 19. Az Élet Virága
 20. Egység