Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Dr. Bakos Judit Eszter - Bakos Attila

Samsara relax és meditáció ELFOGLALT EMBEREKNEK

Leírás

Ezt a hanganyagot elfoglalt emberek számára állítottuk össze, akiknek kevés idő jut töltődésre, relaxációra, felfrissülésre vagy meditációra.  A két különálló hanganyag:
•  egy vezetett mélyrelaxáció (jóga nidra) handpannel, illetve 
•  egy vezetett meditáció hangtálakkal.


Mind a meditációt mind pedig a relaxációt (jóga nidra) Bakos Judit Eszter és Bakos Attila közösen instruálják.
A vezetett mélyrelaxációban egy ősi, jógikus módszert, a njászát adoptáltunk az intenzív életvitel kiegyensúlyozására: e különleges jóga nidra gyakorlásával fizikai és mentális ellazulást, a feszültségpontok és stressz oldását s finom feltöltődést tapasztalhatunk. A hanganyag célja a jóga nyelvén a mentális (manómaja kósa), pránikus (pránamaja kósa) és fizikai (annamaja kósa) részünk egyensúlyba hozása, a test és elme mélyrelaxációja és feltöltése, illetve a tudatfókusz edzése (dháraná). A vezetett gyakorlást handpanzene mélyíti.


Az album második trackje egy vezetett meditáció, amit hangtálak zenéje támogat.  A meditációs gyakorlás  az önismeret és önfejlesztés módszere, hogy megismerjük a gondolkodási folyamatunkat és uralmat szerezzünk a csapongó, száguldó gondolatok fölött. Az albumon szereplő intenzív meditatív gyakorlás során tudatunkat befelé vonjuk az örök jelen áramlásába, megnyílva a meditáció tárgya felé, s talán kiterjedve az egyetemes felé.   


Team:

szerkesztette, narrátor, hangtálzene:  Bakos Judit Eszter PhD |  Virinchi Shakti
lektor, narrátor:  Bakos Attila | Aninda Sundar
handpan:  Vadas Zsuzsanna | Sunayana
OM:  MantraSOUND
hangmérnök:  Halász Viktor
cover & albumdesign:  Bakos Judit Eszter PhD
borítófotó: Sergey Khakimullin
korrektúra:  Vadas-Rétfalvi Renáta