Menü
Kosár
Kosár
kosár
Kosár
Az Ön kosara üres

Dr. Szvámí Adzsaja

Dr. Szvámí Adzsaja

Dr. Szvámí Adzsaja | nemcsak beavatott jógamester, hanem 40 éves klinikai és terápiás tapasztalattal rendelkező pszichológus is. Doktoriját a kaliforniai Berkeley University-n szerezte, majd a University of Wisconsin Pszichiátriai Tanszékén illetve a Himalája Tradíciónál dolgozott. Olyan tekintélyektől sajátíthatta el személyesen terápiás tudását, mint Carl Whitaker, Ron Kurtz (Hakomi terápia), Arnold Mindell, vagy David Grove.

Beavatását a Himalájai Tradícióba 1973-ban kapta Swami Ramától, Rishikeshben. A beavatás a Gangesz partján történt, Shivaratri idején, egy szent napon. Több évet töltött Indiában tanulással, jóga tanítással, meditációval, számos könyvet írt és szerkesztett, amelyek a nyugati és keleti megközelítést ötvözik a teljes ember gyógyításáért.

Dr. Adzsaja tanulmányozza azt is, a pszichedelikus szerek hogyan segíthetnek a test és lélek diszfunkcionális működésmódjainak feloldásában, hogyan tudják kiegészíteni a pszichoterápiás módszereket a kisbetűs szelffel való azonosulás elengedésében, egy új tudatosságra való nyitásban.

Összes szerző